Известие

Collapse
No announcement yet.

ГТВ/Спайдер Diesel

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
    Абе оня вентилатор 123d Coupe направо накъса шушоните на 2-литровото GTV V6 турбо, дето даже с чип било уж...

Вентилатора беше аФтомат, ама пък със задно...

Гонката беше от караулката на Тракия до отбивката за Нови хан - пристигнах горе една цигара време по-рано...
    Ами аз нямам турбо ако искаш го дай тоя вентилатор да му отвинтя огледалата А за ГТВ турбото - чисто ново от магазина ли беше?
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И чисто ново да е пак би го излапало, камо ли на 10+ години.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Егати леката интервенция да си смениш бензиновия мотор с дизелов. Единствения смисъл, който виждам е кефа от това, че си го направил. Виждал съм не 1 и 2 GTV-та на газ и гаранция, че горят същото като пари
        аз съм на газ с 10 лв. мога спокойно да изминавам 70 км. и съм сигурен че много по евтино и ефективно ще е да си направи газова за 1000 лв отколкото да си смени двигателя с дизелов...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
          Убъркал си се и то много! Това че има повече нютони не означава че ще изпревари по бързо! Адънмъ
          Еми не, не се е объркал (или Убъркал, гледам така го изписваш), той иска да каже, че с турбо-печката е много по-лесно изпреварването. Най-малкото защото няма нужда да връщаш скорости, та евентуално да и дойде силата по някое време на бензиновата атмосферка, за да успееш да ускориш достатъчно...
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
          Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
          BMW 328i

Comment

Working...
          X